Kinderen

Kinderen

SPEELSE CREATIEVE (HAAR)ANIMATIE VOOR DURVERS

Kinderparty concepts

Kinderparty concepts

Geef ons carte blanche en wij zorgen voor een kinder-event om nooit meer te vergeten. Vergeet traditionele kinderfeesten. Het Savooi-team gaat niet voor brons, maar vindt dat uw kind goud verdient! Voor een kinderfeest met een grote plakfactor moet je bij ons zijn: wij werken volledige concepten uit van A tot Z

Technische Fiche Foto’s
Kinderkapsalon

Kinderkapsalon

Onze haarkunstenaars meten elk kind op jouw event een theatraal kapsel aan in ons kinderkapsalon. We werken hoofdzakelijk met handgemaakte accessoires, die we seizoensgebonden of naargelang het feest aanpassen. We spelen met de klassieke én vernieuwende technieken, gekruid op Savooise wijze en brengen animatie van de hoogste kwaliteit. Onze haarkunstenaars zijn stuk voor stuk kindvriendelijke en creatieve dames, die geoefend zijn in het snel opbouwen van een theatraal kapsel. Als organisator kan u kiezen tussen verschillende formules op maat van jouw event en budget. Steeds zijn alle producten en theatrale accessoires inbegrepen. (Accessoires op maat van de klant zijn niet inbegrepen).

Foto’s
Kinderen Beauty Concepts

Kinderen Beauty Concepts

Naast stijlvolle kapsels biedt Madame Savooi ook een make-up atelier aan.
Vergeet de klassieke lieveheersbeestjes, leeuwen, vlinders en Spidermans. Savooi gaat voor kinder-visagie van de bovenste plank, aangepast aan het glamourgehalte van het kapsel. De metamorfose wordt zo compleet!

Technische Fiche Foto’s
Glamour Randanimatie

Glamour Randanimatie

Het kinderkapsalon is vaak erg populair waardoor de wachtrijen van de bezoekers aardig kunnen oplopen. Wenst u één van onze theatrale medewerkers om de wachtrij in goede banen te leiden en tegelijkertijd ook de bezoekers te animeren? Boek dan onze Chef de Salon! Dit sympathieke personage stoomt de bezoekers al klaar voor hun metamorfose en geeft grappige commentaar op de spectaculaire hair-make-overs. Voorsteken en drummen is bij dit Savooikapsalon uit den boze!

Combinatie van Chef de Salon met Monsieur/Madame Kodac is mogelijk. Vraag zeker naar een oplossing op maat naar uw event.

Technische Fiche

De kinderen ondergaan een metamorfose in het kapsalon en/of bij de kindervisagiste: dat mag niet vergeten worden! Wij brengen onze fotobooth mee en zorgen voor een instant digitale verspreiding met linken naar sociale media en e-mail. We gebruiken animated GIF’s (mini animatiefilmpje bestaande uit 4 shots) voor extra FUN! Een leuk aandenken voor elke bezoeker op uw event. Plezier verzekerd !

Voor bedrijven brengen we maatwerk. Uw logo op de beelden en directe social sharing. Alle leads kunnen verzameld worden door middel van dataopslag. Een sponsorwall op aanvraag is eveneens een optie.

Technische Fiche Foto’s
Do It Yourself Ateliers

Do It Yourself Ateliers

Wij zorgen voor creatieve ateliers met een twist! Geen saaie technieken of ‘iedereen hetzelfde voorgekauwde knutselstukje’. Wij gaan voor ateliers waar kinderen zichzelf kunnen ontplooien, kunnen experimenteren en tot een eigen creatie kunnen komen.
We garanderen een speelse, actieve en laagdrempelige aanpak, gebaseerd op vele jaren ervaring, die ook aanstekelijk is voor ouders, begeleiders en leerkrachten.
Wil je een (beperkte) groep kinderen een creatieve atelier aanbieden?
 Groenten, fruit, bloemen, soldaatjes of speelgoed als haaraccessoires? Wil je een groep peuters een actief speels atelier aanbieden waarbij ze kunnen proeven van theater, muziek, beeld of dans? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Technische Fiche

Foto’s

Tattoo Shop

Tattoo Shop

 

 

Savooi tattoo shop “Sorry Mam” is een tijdelijke tattoo winkel voor kinderen met smaak. Ontworpen door professionele kunstenaars.
(waarde per tattoo= +/- 2€/stuk. Veilig en niet-toxisch, bedrukt met plantaardige inkt)

Voor de -12 jarigen werken we samen met Emma Thyssen,Zij is freelance illustrator van al meer dan 15 kinderboeken.
* Van ‘Korsakov’ luisterboeken voor het geluidshuis naar Yoga, dans- en acrobaten boeken onder de naam Nelson.
* Van boeken over Blobvissen naar Schapen die 4 schoenen zoeken.
* Van drinkflessen met vliegende huisdieren tot de ‘Rainbow City Warrior’ JBC collectie.
Vertalingen van Estland, Denemarken, Frankrijk, Hongarije, Engeland en de VS naar het verre China.
Al de personages uit deze kinderboeken komen terug in de voor Theater Savooi op maat gemaakte tattoo’s!

Technische Fiche Foto’s