Volwassenen

Volwassenen

I’m Creative. What’s your superpower?

Madame Savooi “Pretty messy hairsalon”

Pretty messy hairsalon

Voor een verrassend, gedurfd en uniek kapsel ben je welkom in het kapsalon van Madame Savooi. We spelen met de klassieke en nieuwe technieken en geven ze een eigen ‘Savooi toets’. Laat u charmeren door de flair van Madame Savooi, die geoefend is in het snel opbouwen van een kapsel, afgewerkt met verrassende en handgemaakte accessoires.

Het Savooi Pretty Messy Hairsalon als extra promotiestunt voor uw bedrijf? Ook dit kan. Bezorg ons jullie bedrijfsgadgets en wij verwerken deze in de theatrale kapsels. Als organisator kan u kiezen tussen verschillende formules op maat van jouw event en budget. Steeds zijn alle producten en theatrale accessoires inbegrepen. (Accessoires op maat van de klant zijn niet inbegrepen)

Foto’s

 

Beauty Concepts

Beauty Concepts

Naast stijlvolle kapsels biedt Madame Savooi ook een make-up atelier aan. Waan je weggelopen van de catwalk en laat je verrassen door kleurrijke en pittig gekruide make-up. Of trakteer de bezoekers van je event op dit heerlijke in-de-watten-leggen!

Technische Fiche Foto’s

 

Photobooth

Photobooth

De dames en/of heren ondergaan een metamorfose in het kapsalon en/of bij de visagiste en dat mag niet vergeten worden! Wij brengen onze fotobooth mee en zorgen voor een instant digitale verspreiding met linken naar sociale media en e-mail. We gebruiken animated GIF’s (mini animatiefilmpje bestaande uit 4 shots) voor extra FUN ! Een leuk aandenken voor elke bezoeker op uw event. Plezier verzekerd !

Voor bedrijven brengen we maatwerk. Uw logo op de beelden en directe social sharing. Alle leads kunnen verzameld worden door middel van dataopslag. Een sponsorwall op maat van uw event is ook mogelijk.

Technische Fiche Foto’s

 

Do it yourself workshops

Do it yourself workshops

Een workshop-op-maat waarin vaders leren hoe ze de haren van hun dochter kunnen temmen: kammen, staartjes en vlechtjes maken enz. Dochterlief fungeert als ‘oefenhoofd, dus het is ook meteen een leuk vader-dochtermoment. En voor de vader met de beste kapperskills is er een bescheiden motivator: een sixpack bier!

Technische Fiche Foto’s