Artists

Artists

Medewerker_crop

Sofie

Manusje-van-alles is een understatement voor deze duizendpoot. Ze is van vele markten thuis en jongleert met verschillende potten op het savooifornuis. Maar bovenal kan ze haar stijlvolle en creatieve ei kwijt in het kapsalon.

Medewerker_crop

Hannelore

Acteert, speelt en bedenkt de zotste interventies. Ze zorgt er zo mee voor dat “Theater” in Savooi blijft!

Medewerker_crop

Marieke

Te veel ideeën en daarom ideaal voor de kookpot van Savooi. Van het kapsalon tot het bedenken van theatrale interventies: Theater Savooi is de meest geschikte speeltuin voor deze creatieveling.

 

Medewerker_crop

Helga

Met westvlaamse tongval beeldhouwt deze ontembare creatieveling de mafste kapsels en zorgt zo voor een pittig gekruide sfeer in ons kapsalon!

Medewerker_crop

Leda

Make up artist die alle trends vooruit is. Ze woont in het hippe Antwerpen en maakt van haar klanten echte rocksterren.

Medewerker_crop

Leila

Ook zij zorgt voor verrassende en originele grime van het mooiste soort. Een fijne aanwinst voor ons team!

 

Medewerker_crop

Marloes

Een trendsetter met een passie voor mode, die in ons kapsalon dus helemaal op haar plaats zit.

Medewerker_crop

Rilke

Deze kapster fladdert onder het motto “zot is nog niet gek genoeg” door Savooi, van de kappersstoel naar de visagie en grime.

Medewerker_crop

Lore

Deze jonge en sympathieke verschijning neemt jong en oud met veel plezier onder handen in het kapsalon. Ze bezit een brede waaier aan talenten waarvan wij mogen meegenieten in ons team!

 

Medewerker_crop

Griet

Nog een sprankelende savooikapster, met een gevoel voor funky kapsels. Daarnaast is ze gek op baarden en neemt ze binnenkort ook de papa’s onder handen als barbier.

Medewerker_crop

Valerie

Een warme en zachte persoonlijkheid in onze winkel. Ze maakt graag werk van de gezichten die ze onder handen krijgt en levert zo kleine kunstwerkjes af!

Medewerker_crop

Nele

Een rustige en zachtaardige uitstraling die je je meteen op je gemak doet voelen op onze kappersstoel… maar vergis je niet: haar werk bij Savooi mist geen pit en persoonlijkheid!

Medewerker_crop

Sofia

Kleurt niet graag binnen de lijntjes en heeft een fascinatie voor kleur, textuur en vormgeving. Ze levert kleine schilderijtjes af en is altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste technieken.

Medewerker_crop

Lieselot

Kent vanuit haar achtergrond als kunstwetenschapper een grote fascinatie voor mode, fotografie en film. Als Savooimadam brengt ze een ultieme samenspel van 2 grote passies, zijnde haarkunst en grime. Van lieflijke coupes met ingedraaide lolly’s tot stoere smokey eyes…

Medewerker_crop

Liesbeth

De bezielster van Fabricolé kan haar creativiteit helemaal kwijt in ons kapsalon. Ze is straf in vlechten en juwelen maken, dus maakt van elk kapsel een plaatje!

 

Medewerker_crop

Sien

Een kunstzinnige en sociale kapster in ons team, die haar de puntjes op de i zet in haar werk!

Medewerker_crop

Kim V

Een charmante verschijning die je dag goedmaakt en iedereen in een knip omtovert tot een diva of gentleman met stijl.

Medewerker_crop

Kevin

De handige harry in het team, die met onstopbaar enthousiasme ondersteuning biedt bij veel aspecten van Savooi. U vraagt? Hij draait, en met veel plezier!

 

Medewerker_crop

Bart

Met oog voor detail en een neus voor het maken van portretten, legt hij jongens en meisjes vast op de gevoelige plaat na de savooi-make-over. Monsieur Kodak zorgt zo voor onvergetelijke momenten!

Medewerker_crop

Kim F

Deze blonde kindvriendelijke en babbelgrage kapster is al jaren kapster aan huis bij Savooi!

Medewerker_crop

Ilke

Lekker gek wanneer het nodig is! Ze houdt van werken met glitter en toont graag aan jongens dat hun kapsel saai is en dringend een make-over kan gebruiken.

Medewerker_crop

Jeroen

Wil je een helden-tattoo van een held?  Dan ben je aan het juiste adres, want niemand beter dan Jeroen maakt van de tattoo shop een succes.

Medewerker_crop

Tieneke

Bij Savooi zijn we een magneet voor creatief talent. Hoera ! Ons nieuwste aanwinst staat klaar voor u te bedienen.

Medewerker_crop

Nanouk

Nee je mag je artist niet zelf kiezen. Anders weten we wel zeker dat iedereen naar Nanouk zal vragen. Ons allernieuwste talent in de groep.

Medewerker_crop

Liesbet

Bij Savooi lopen er nogal wat Liesbet’s rond. Vergis je niet want deze Liesbet tovert je gezicht al gauw om met haar magic penseel! Wederom een facepaint talent bij uitstek.

Medewerker_crop

Vicky

Moto chick binnen het savooi-team, passie voor punk, rebels, en houd van kleuren!  Goedlachs…

Medewerker_crop

Janis

Talent van de bovenste plank! Laat je facepainten door iemand met passie voor het vak. Ons allernieuwste talent in de groep.

Wanna team up?

Wanna team up?

Creatieve medewerkers gezocht:

  • Haarkunstenaars
  • Make-up Artists
  • Theater medewerkers
  • Creatieve medewerkers
  • Freelancers

 

Do it with passion or not at all!
Contacteer ons