Als het zelf kriebelt...

ATELIER HAARGEHEUGEN

- Aan de hand van beeldmateriaal vertellen we de geschiedenis van de opsteekkapsels en leren we een vijftal technieken aan. Een harige teletijdsmachine. Duur: 2 uur, geschikt voor min. 10 en max. 13 deelnemers. Ideaal als onderdeel van een verjaardagsfeestje.

RETRO'hebbeding

- Een inloopworkshop waarbij bezoekers hun eigen retro haaraccessoire ontwerpen. Een vintage strik, polkadot haarband, clip met zomerse orchidee? Met deze accessoires steel je zeker de show. Ideaal als extra activiteit tijdens een groter evenement. Vanaf 6 jaar.

MIJN SUPERHELD & IK (VOOR PAPA en DOCHTER)

- Een speelse doe-workshop voor papa en dochter (6-12 jaar) met focus op snelle WAW opsteektechnieken. (2 begeleiders, min.5 en max. 10 duo's.)

INLOOPWORKSHOP EASY HAIR UP DO'S

- Inloopworkshop met focus op doen en leren van verbluffende opsteektechnieken. (2 begeleiders, min. 10 en max. 13 duo's tegelijkertijd, 3 uur non stop) Ideaal naast het theatraal kapsalon als workshop op grotere events.

Wij zorgen voor creatieve ateliers met een twist! Geen saaie technieken of ‘iedereen hetzelfde voorgekauwde knutselstukje’. Wij gaan voor ateliers waar kinderen zichzelf kunnen ontplooien, kunnen experimenteren en tot een eigen creatie kunnen komen.

We garanderen een speelse, actieve en laagdrempelige aanpak, gebaseerd op vele jaren ervaring, die ook aanstekelijk is voor ouders, begeleiders en leerkrachten. Wil je een (beperkte) groep kinderen een creatieve atelier aanbieden? Groenten, fruit, bloemen, soldaatjes of speelgoed als haaraccessoires? Wil je een actieve samenwerking tussen ouder en kind stimuleren? Wil je creativiteit bevorderen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.