Glamour Randanimatie

Het kinderkapsalon is vaak erg populair waardoor de wachtrijen van de bezoekers aardig kunnen oplopen. Wenst u één van onze theatrale medewerkers om de wachtrij in goede banen te leiden en tegelijkertijd ook de bezoekers te animeren? Boek dan onze Chef de Salon! Dit sympathieke personage stoomt de bezoekers al klaar voor hun metamorfose en geeft grappige commentaar op de spectaculaire hair-make-overs. Voorsteken en drummen is bij dit Savooikapsalon uit den boze!

Combinatie van Chef de Salon met Monsieur/Madame Kodac is mogelijk. Vraag zeker naar een oplossing op maat naar uw event.

De kinderen ondergaan een metamorfose in het kapsalon en/of bij de kindervisagiste: dat mag niet vergeten worden! Wij brengen onze fotobooth mee en zorgen voor een instant digitale verspreiding met linken naar sociale media en e-mail. We gebruiken animated GIF’s (mini animatiefilmpje bestaande uit 4 shots) voor extra FUN! Een leuk aandenken voor elke bezoeker op uw event. Plezier verzekerd !

Voor bedrijven brengen we maatwerk. Uw logo op de beelden en directe social sharing. Alle leads kunnen verzameld worden door middel van dataopslag. Een sponsorwall op aanvraag is eveneens een optie.