Ons verhaal


Theater Savooi is een vzw die een gevarieerd gamma aan theatrale interventies en creatieve animatie aanbiedt aan kinderen en volwassenen. Savooi bestaat uit mensen die u elke keer opnieuw willen verrassen op uiteenlopende evenementen en op (socio-) culturele projecten.
We zijn gegroeid vanuit theatervoorstellingen voor peuters tot een totaalconcept van theatrale make-overs geschikt voor alle leeftijden. In 2007 zijn we gestart als feitelijke vereniging en in 2012 werden we een vzw. Als hoofddoelstelling willen we creativiteit bevorderen en een breed publiek kunstzinnig animeren.

We zijn de laatste jaren vooral gekend met ons theatraal kapsalon, onze bijpassende kindervisagie farcie, de tattooshop ‘Sorry mam’ (i.s.m. Emma Thyssen) en onze workshops op maat. Onze creaties willen we steeds inhoudelijk onderbouwen. Zo is onze kindervisagie niet klassiek, maar evolueren we stilaan tot meer kunst op de gezichten en linken we met plezier ook de geschiedenis aan de kapsels.

Bij Theater Savooi brengen we het backstage verhaal zichtbaar voor een groot publiek. Neem plaats op onze stoel, geef je over en ga voor een unieke make-over met een persoonlijke aanpak waarbij alle details kloppen!
Zo had je jezelf nog nooit gezien!

Theater Savooi is dé trendsetter binnen de theatrale (haar)animatie en speelt met plezier in op aangeboden thema's ! Kies voor het origineel en ga voor kwaliteit, ervaring, een fijne afwerking en een grote portie passie.

Bij Theater Savooi kies je voor een unieke beleving!