FAQ

Mogen we foto’s nemen of filmen en de beelden verspreiden?

Dit kan zeker. We vragen wel bij het verspreiden van de foto’s onze naam Theater Savooi te vermelden en/of het logo op de foto’s te plaatsen.

Waar vind ik de foto’s terug die genomen werden door de kapsters of Monsieur/Madame Kodak?

De leukste foto’s vind je terug op onze facebookpagina, instagram of pinterest. In overleg met de organisator worden foto’s ook digitaal geleverd, zodat die ze zelf kan verspreiden na de opdracht. 

Is het even leuk voor jongens als voor meisjes?

Zeker! Wij zijn voorzien op materialen en technieken die de jongens kunnen bekoren. Stoer, grappig of funky: het kan allemaal. We hebben alleen enkele durvers nodig!

Wat moeten wij voorzien wanneer wij Theater Savooi geboekt hebben?

Je kan alle info terugvinden in de technische fiche. Deze kan je downloaden op onze website, per onderdeel. 

Wat met de hygiëne bij het kapsalon of de kindervisagie?

Theater Savooi biedt een propere kammen-penselen garantie!

We hebben steeds alle producten mee om de materialen te ontsmetten wanneer we merken dat er sporen van beestjes in de haren zaten. We zijn steeds voorbereid.

Ook bij de kindervisagie bieden we een hygiënisch geheel aan waarbij de penselen gereinigd worden na elke klant.

Werken jullie ook in thema?

Uiteraard! Zeer graag zelfs. 

Wij passen onze aankleding, styling en accessoires graag aan en houden van maatwerk. Wij geven alvast een aanzet: The Great Gatsby, rockabilly, the eighties, twinkle twinkle glitter, recyclage, de grote kunstmeesters, beestenboel, superhelden, glow in het dark, etc..

Geef ons een thema en wij brainstormen hier met plezier op verder!
Hoe zotter, hoe plezanter.

Waarom en wanneer gebruiken jullie een digitaal nummertoestel?

De wachtrijen aan ons theatraal kapsalon, de tattooshop of bij de kindervisagie farcie kunnen aardig oplopen. Ervaring heeft ons geleerd om hiervoor een eerlijk systeem uit te werken.
Om het wachten aangenaam te maken, brengen we bij grotere evenementen standaard een nummertoestel mee met een digitaal scherm. Net zoals bij de bakker of beenhouwer, kan je dus je nummertje nemen en op het schermpje aflezen hoeveel durvers je voor zijn. Even rondwandelen op het evenement, is hierdoor mogelijk, maar wees wel op tijd terug.

We streven er steeds naar om zoveel mogelijk kandidaten een make-over te geven en zijn getraind in het snel opbouwen van een theatraal kapsel. Maatwerk is echter ook belangrijk. Wij doen geen bandwerk en willen ons aanbod afstemmen op elke bezoeker en iedereen de tijd geven die hij/zij verdient.

We sluiten bij evenementen onze wachtrij af, wanneer maximum aantal nummertjes ruim zijn uitgedeeld. Zo proberen we teleurstellingen tegen te gaan.